Eijffinger

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en interieurstoffen wil Eijffinger de wereld mooier maken. En dat doen ze bij Eijffinger al 145 jaar. In al die jaren is hun nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Natuurlijk is Eijffinger geïnteresseerd in de woontrends; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal. Maar hun interesse gaat verder. Ze kijken ook naar de grote bewegingen; waar staan ze, wat drijft ze en waar gaan ze naar toe? En vooral, hoe vertalen ze dat naar ons interieur? 

We leven in een tijd van veranderingen. Mensen herbezinnen zich momenteel op vele vlakken. De economie zal op een andere manier benaderd moeten worden, de natuur vraagt om een andere aanpak. Ook de manier waarop we met en naast elkaar leven verandert. Kortom, er is nog een hoop onduidelijk, maar daardoor ook des te meer mogelijk.

Met de wegvallende zekerheden wordt er steeds meer van mensen zelf verwacht. Die zijn steeds beter geïnformeerd en kritischer. Ze zijn op zoek naar de producten die uitdrukking geven aan hun eigen identiteit. Van merken wordt dan ook een echt verhaal verwacht, eerlijkheid. Een merk moet zijn ‘naam’ kunnen waarmaken. Dat betekent, weten waar je voor staat en dat consequent uitdragen. Zodat mensen zich met jouw producten kunnen identificeren.

De medewerkers van Eijffinger werken dagelijks op vele manieren aan het decoreren van de wereld. Op de thuisbasis van Eijffinger in Zoetermeer doorlopen de ontwerpen alle afdelingen, om uiteindelijk via het magazijn de hele wereld over te gaan. 

Vul de kortingscode Eijffinger10 bij afrekenen in.
Dan ontvang je 10% korting op behang van Eijffinger.

© 2017 - 2024 Wemekamp's schildersbedrijf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel