Historie
Meer dan 100 jaar vakmanschap! 

01-01-1920 startte Gerrit Wemekamp (eerste generatie) met de schilderswerkzaamheden. Niet lang nadat het bedrijf ontstond,
verhuisde het van de Marleseweg naar het huidige pand aan de Grotestraat 46 in Den Ham. Het ging er toen anders aan toe dan nu. 
Gerrit leerde het schilderen van zijn buurman. Hij maakte de verf nog zelf met een verfmolen en ging met een ruitje op zijn fiets naar de klanten.
De ladders gingen mee op karwei via de melkboer. Tweede generatie, Bats Wemekamp leerde het schildersvak van zijn vader Gerrit
en opende een hobbywinkel waar men terecht kon voor touw, lijm en fotolijstjes. 
Daarna volgde de derde generatie, Gerrit Wemekamp.
Hij heeft de kleine hobbywinkel uitgebreid naar een echte speciaalzaak. En nu staat aan het roer de vierde generatie, Robert Wemekamp. 
Onze werkzaamheden zijn uitgebreid tot het zetten van glas, houtrotreparatie en alle voorkomende schilderwerkzaamheden.

Ook als u op zoek bent naar een behanger bent u bij ons aan het juiste adres. 

De schilders en de winkel

Op dit moment hebben wij drie vakbekwame schilders in dienst. Twee daarvan zijn al ruim 25 jaar in dienst! De derde schilder is onlangs bij ons begonnen maar heeft al jarenlang ervaring in het schildersvak. Robert heeft inmiddels het stokje volledig heeft overgenomen van vader Gerrit en samen met zijn vrouw Sandra, zetten zij het bedrijf voort. Wij leveren met ons vakmanschap kwaliteit en staan bekend om onze betrouwbaarheid.

In onze winkel staan twee medewerksters die al jarenlang ervaring hebben op gebied van verkoop van behang alsmede alle verfsoorten en
aanverwante artikelen. Zij geven u graag kleuradvies en denken kundig met u mee. 
Het assortiment van de winkel biedt tegenwoordig een
grote keuze in diverse soorten verf en behang. Daarnaast is er een mengmachine aanwezig voor het mengen van vele kleuren verf. 

© 2017 - 2024 Wemekamp's schildersbedrijf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel